0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Встъпете в пролетта с нови модерни, комфортни обувки

12.05.2016г. Новини

Ако сте готови да се хвърлите в пролетта и искате да намерите нещо ново и удобно, когато става въпрос за модерни обувки, вие сте на прав път, като разглеждате нашия сайт. От Naturelle са отговорили с широка гама от модерни, но същевременно анатомични комфортни обувки.

Предлагаме на Вашето внимание лимитирана колекция дамски обувки в италиански стил. Забележителени обувки изработени от висококачествени естествени материали, придаващи изящност и комфорт на краката ви. Бъдете модерни и грабнете погледите! Благодарение на анатомичните стелки ще имате усещане за 'ходене по въздух'. Не правете компромис с качеството, за да се радвате на комфорт във вашето ежедневие!

03.07.2013г. Новини
Обувки, сандали и джапанки от колекция пролет-лято 2013 Отново на Вашето внимание предлагаме новите ни пролетно - летни колекции 2013. Атрактивни и комфортни немски мъжки обувки, немски дамски обувки и немски дамски сандали и чехли на водещите и световно известни немски производители - S.Oliver, Tamaris, Caprice, Jana , Marco Tozzi, Salamander.

03.07.2013г. Новини
Немско качество и комфорт с обувките Caprice Caprice са световно известни с комфортните си обувки и водещи иновативни технологии за комфорт. Техните продукти са защитени с няколко регистрирани европейски патенти, които са технически реализации на първоначалната си идея за 'ходене по въздуха'.
03.07.2013г. Новини
Възползвайте се от новата категория Разпродажба! На вниманието на всички, които обичат да пазаруват изгодно. В новата категория сме сложили модели, които Ви предлагаме на цена – подарък, специално за Вас. Изключително атрактивни дамски, мъжки и детски обувки.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
26.04.2016г. Новини
Удобно и модерно предложение от холандския производител Bullboxer! Един добър чифт удобни обувки е задължителен за ежедневието ви, независимо дали просто ще се разхождате в градския парк или ще разглеждате забележителности на някое приказно място, изпълнено с исторически ценности. Вие имате възможността днес да си закупите обувки, които са едновременно удобни и модерни!
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.