0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

3 модела обувки, които да носите през лятото

12.08.2022г. Новини

Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки. Извадете своите сандали, мокасини и маратонки, без страх, че ще ви стане хладно. Както се случва всеки сезон, трябва да сте сигурни, че в гардероба си ще намерите най-новите модни тенденции, когато става въпрос за дамски обувки, мъжки сандали или детски маратонки. Въпреки че има вечни модели, ви препоръчваме да разгледате и новите ни предложения в sisi-bg.com, където ви очаква голямо разнообразие от висококачествени летни обувки.

В тази статия ще разгледаме някои от най-популярните, които според нас е задължително да имате през този сезон.


1. Летни сандали

Какво може да бъде по-леко и удобно от носенето на сандали през лятото? Те са лесни за обуване и много практични, така че ако обикновено имате проблеми с обувките, сандалите, дори нови рядко правят първоначалните мазоли и протривания.

Те са чудесен избор за летния сезон , тъй като излагат голяма част от краката, позволявайки им да „дишат". Що се отнася до стила, можете да намерите сандали в голямо разнообразие на визии и цветове, както универсални, така и уникално атрактивни. Те се съчетават еднакво добре с различни модели дънки, рокли и официални костюми. Ако се притеснявате, че сандалите ще се изплъзнат, изберете модел с каишка на глезена. Може да намерите не само дамски сандали, а също мъжки спортни сандали от естествена кожа, както и детски ежедневни такива.


2. Маратонки за всеки сезон

Дори през лятото ще усетите, че ще имате нужда от чифт много удобни маратонки. Препоръчваме ви винаги да се спирате на доверен доставчик, който може да ви даде гаранция за качеството на всяка една обувка, нейното удобство и издръжливост. Такива са и тези, които ви очакват в сайта ни. Дамските маратонки са много разнообразни, цветни, а някои от тях класически и доста изчистени. Леки преходи през лятото, разходка по еко пътека или просто коктейл с приятели в центъра на града са подходящи места, на които може да изберете чифт от модерните ни маратонки. Разбира се и през този сезон на почит е Негово Величество - белият кец!

Мъжките варианти са по-изчистени, но отново може лесно да се съчетават с вашите любими летни дрехи. Разгледайте моделите и предложенията ни за детски маратонки, които са разработени за осигуряване на повече стабилност и издръжливост, при игрите на малките палавници .


3. Летни чехли

Чехлите са една от най-удобните за обуване и леки варианти обувки, които може да изберете за лятната си ваканция и дори за целия сезон. В сайта ще видите голямо разнообразие от дамски и мъжки модели чехли, които са подходящи, както за по-официално облекло, така и при извършване на ежедневните ви ангажименти. Не забравяйте да пробвате и така популярното напоследък сабо в различни цветове и разнообразие от модели.

В sisi-bg.com ще видите, че в детската колекция преобладават сандали. Това не е случайно, защото ние смятаме, че всяко дете трябва да има стабилна опора, на която да стъпва, както и подходяща защита и каишката на глезена играе именно тази роля.

Мъжките моделите са удобни, лесни за обуване и се съчетават без проблем с голяма част от мъжкия гардероб. Изберете кожени чехли, сандали или сабо за вашите летни приключения.

Изборът на подходящите обувки е от ключово значение за доброто ви прекарване през целия летен сезон. Разгледайте сайта ни и обособените категории за вашето най-голямо удобство. Какви са обувките, без които не можете това лято?

11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
19.09.2016г. Новини
Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстро есенно-зимно предложение от холандския производител Bullboxer! Пъстри дамски боти, изпълнени във висококачествена естествена кожа. Ходилото е каучуково....
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
05.05.2016г. Новини
Френски дизайнерски чанти David Jones Френски дизайнерски чанти David Jones От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус.
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
03.07.2013г. Новини
Rieker Antistress: Обувки Rieker, боти и ботуши Rieker Още от далечната 1874 година Rieker произвежда, за да предостави най – актуалните европейски модни обувки, боти, ботуши, сандали и чехли, на добри цени, без да пестят нито от качеството, нито от направата на дизайна. Още повече, освен това си усилие фирмата Rieker се съсредоточава върху комфорта, точно затова марката е позната като антистрес обувки.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
26.05.2016г. Новини
Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени! Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.