0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Световно известната марка S. Oliver!

03.07.2013г. Новини

Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.

Първата стъпка e да разберете мисията на световно известната модна компания s.Oliver и нейното крилато мото – ние правим „Истинска мода за истински хора".

S.Oliver е мода за всеки, всеки ден и във всяка една ситуация.

За нас това е фирмената политика и тайната, която ни донесе този успех.


S.Oliver означава:

- прямота, иновативност и автентичност, класика;
- неподправени и оригинални продукти на добри цени;
- изключително качество;
- и традиция;
Всичките служители на фирмата s.Oliver са перфекционистти, отдадени на фирмената политика и работещи в страхотната модна среда на компанията. Тяхното най-голямо желание е клиентите да изглеждат добре, и това е всичкото, за което те живеят и работят всеки ден.

Разгледано в исторически аспект нещата изглеждат така:
- 1969 година –първият Sir Oliver outlet магазин отваря врати на ул. Хермщрасе, Вюрцбург. Магазинът е бил само 25 кв. м

- 1978 година – компанията сменя името си на s.Oliver

- 1979 година – марката s.Oliver е регистрирана като търговска марка и защитава своя патент в Германия

28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
03.05.2016г. Новини
Анатомични обувки Loretta Анатомични обувки Loretta Обувките с марка Лорета "Loretta" 24 часа комфорт. Нашите крака заслужават този комфорт, защото ни носят цял живот.
08.06.2016г. Новини
Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Трябва ли чантата да подхожда на обувките? Елегантно съвършенство: съвпадение на чанта и обувки
За работещите в медиите и особено в модните среди, често се приема, че те имат някаква голяма тайна и специален, нетрадиционен начин на обличане...
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.