0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Португалски комфортни обувки Aerosoles

04.05.2016г. Новини

Вземете си чифт Aerosoles и направете голямата разлика. В тях има повече пролетно усещане, повече цвят в живота ви, и неповторимо усещане за комфорт. С повече от 25 години опит в създаване на обувки, Португалската компания винаги залага на перфекционизъм, като основни им ценности остават същите ... комфорт, стил, качество и реалната стойност.

Aerosoles предлага пълна гама от стилове, които са изработени от качествени материали и уникални конструкции. Комфортът, който преди можеше да се намери само веднъж в ежедневни обувки, сега се среща във всякакви стилове - от ботуши до сандали. Aerosoles разбира клиентите си и техните нужди - комфорт, на който може да се разчита, чрез разнообразие от стилове, които обхващат всички области на натоварения ежедневен живот.

12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
03.06.2022г. Новини
Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки Съвет за пътуване: Правилото на 3-те чифта обувки
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
03.07.2017г. Новини
Изберете джапанки, време е за плаж Изберете джапанки, време е за плаж Древният дизайн на джапанките остава почти не променен през годините, стилизиран и разноцветен, но верен на оригинала.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.