0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Дамски обувки Caprice

05.03.2017г. Новини

Компанията за дамски обувки Caprice е основана през 1990 в Германия.

Амбициите на компанията са да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".

Caprice проектират обувки, водени предимно от идеята за ежедневен комфорт, за това създават:

- Стелката "On Air" ("по въздуха") е мека, съставена от въздушни балончета, които имат ефекта на амортисьор. При голама част от обувките, тази стелка е от естествена кожа и поема влагата, същевременно осигурява вентилация и комфортна температура.

-Обувките на ток са с вградена "Antishokk" система, която предотвратява усещането за сблъсък с твърда повърхност, допринася с до 50% по- малко натоварване на коленете и гърба.

Всеки чифт обувки Caprice е баланс между съвременните модни тенденции и разработените иновативни технологии за ежедневен комфорт.

11.04.2016г. Новини
Обувките Tamaris – задължителна част от гардероба на всяка жена! Tamaris - Обувки за всяка жена! Немската марка Tamaris се предлага в над 70 страни и има около 760 души, работещи за компанията в световен мащаб. Обувките Tamaris имат широка целева група, те са предназначени за радостта на милиони.
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
17.05.2016г. Новини
Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Перфектните мъжки обувки за Пролетните уикенди Ние сме обединили усилията със световноезвестни производители, за да ви предоставим внимателно подбран набор от стилове, които ще донесат оценка на вашия стил от 11, считано по десетобалната система за оценяване.
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

31.05.2016г. Новини
Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Еспадрили: Обувките, които са необходимост за това лято Ниските еспадрили с плетено ходило са висша мода това лято. Комфортни и шик, което не е трудно да се види защо. Пропуснете големите имена в обувната индустрия и си купете автентичен чифт от тези традиционни обувки с плетено ходило!
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.