0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица!

12.08.2016г. Новини

Актуални дамски сандали от естествена кожа в бяло, червено и синьо на равно ходило с кожена стелка. Невероятно предложение от български производител! Висококачествена естествена кожа в цветова комбинация бяло, червено и синьо, наподобяващи съчетанията на известната марка Tommy Hilfiger. Ходилото е равно и изключително гъвкаво, а кожена стелка ще Ви донесе допълнителен комфорт. Моделът е решен с малка катарама, която регулира ширината и осигурява стабилност и устойчивост на крака. Ежедневен дизайн, подходящ за излизане с колеги в края на работната седмица!

12.08.2022г. Новини
3 модела обувки, които да носите през лятото 3 модела обувки, които да носите през лятото Едно от най-хубавите неща на лятото, е че може да носите любимите си летни обувки.
25.04.2016г. Новини
Модни тенденции пролет 2016! Бъдете подготвени за тази пролет за всички нови модни предложения, с които ще се сблъскате. Топ тенденциите са цветни, дръзки и екстравагантни. От секси висша мода до спортни стилове за ежедневието.
25.08.2016г. Новини
Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с грайферно ходило, подходящи за планината! Мъжки унгарски маратонки с връзки и грайферно ходило в черен цвят, изработени от висококачествена еко кожа и текстил.
15.06.2016г. Новини
Обувките това лято: Флорални мотиви... Обувките това лято: Флорални мотиви... Към един тоалет е абсолютно задължително да се избере и подходящия чифт обувки, тъй като няма как да се получи завършена визия. Дори и да сте с най- красивите рокля, ако не сте с правилните обувки, няма как да бъдете на ниво.
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
19.05.2016г. Новини
Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Обувки Rieker - "Аз се чувствам комфортно, но и изключително стилно!" Водещият бранд за АНТИСТРЕС обувки! Заповядайте в нашия сайт и се насласете на най - голямото разнообразие на ортопедични и анатомични обувки със специални системи за комфорт.
11.04.2016г. Новини
Ipanema - бразилски стил и усещане! Първо станала известна от ритмите на Боса Нова през 60-те години, iPANEMA е най – красивия и лъскав квартал в Бразилия. Разположен в североизточната част на Рио Де Жанейро, тези които го посетят, казват че е домът на най – красивите хора в света.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.