0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Френски дизайнерски чанти David Jones

05.05.2016г. Новини

От модерни дамски чанти за през рамо, до класически дизайнерски чанти - този сезон се сме покрили всички стилове. Френският производител David Jones създава модерни, стилни и красиви дамски чанти, които ще задоволят всеки вкус. Новата колекция е вдъхновена от взискателните желания на техните клиенти, в резултат на което световния известният производител David Jones е създал не просто елегантен аксесоар към Вашия тоалет, а се е уверил, че всеки модел е удобен и практичен за носене и с изключително разпределение за вещите Ви. Фирмата залага на високо качество в изработката, а дизайнерът се стреми да изненада клиентките си с прекрасни цветове и комбинации, страхотни орнаменти и разнообразие от форми.

11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

14.05.2017г. Новини
Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът- CONVERSE с нов продукт иновация на култувият Chuck Taylor All- Star Брандът CONVERSE съществува вече сто години, а скоро ни зарадва с нов продукт Chuck Taylor All- Star II, иновация на култувият All- Star.
17.03.2022г. Новини
Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Комфортът в обувките се превърна в моден тренд Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки.
11.04.2016г. Новини
Немски стил и комфорт с обувки Jana Jana е немска обувна марка, произвеждаща дамски обувки, под крилото на двете водещи европейски производствени и дистрибуторски компании: a+w shoes GmbH & Co KG.
03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
11.04.2016г. Новини
Обувките Marco Tozzi Обувките Marco Tozzi успешно съчетават стил и изтънченост с качество и комфорт. Привлекателни за жените от всички възрасти, обувките Marco Tozzi са една от най-популярните марки на дамски обувки в света. Определени модели се отличават с Anti-Shokk система...
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
27.03.2017г. Новини
Как да избираме обувки? Как да избираме обувки? Токът на обувките трябва да е леко извит в горната част, така тежестта на тялото се разпределя по- равномерно.
Мода Лято Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.