0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Модните тайни за този сезон. Бъдете подготвени!

26.05.2016г. Новини

Обувките са от изключително значение за външния ни вид и допринасят за повишаване на самочувствието. Някои модели визуално ни правят по слаби, но други добавят някой и друг килограм към силуета ни. Поради тази причина трябва да знаете какво могат да направят обувките за вас, така че ще обясним някои от техните тайни.

Обувките без пета са едни от най-неотразимите модели, най-вече заради каишката им, като създават приятна зрителна измама, насочвайки погледа от подгъва на дрехата до палеца на крака ви.

Платформите са безспорните фаворити за добавяне на височина, при това много по-удобни за ходене от високите токчета, тъй като са добре проектирани и не натоварват стъпалата.

Обувките с каишка около глезена правят краката да изглеждат по-къси, затова ги носете, само ако наистина имате необходимост от такъв ефект и те са на мода.

Римските сандали са изключително модерни последните няколко години, а техните многобройни каишки са привлекателни и правят прасците да изглеждат много по-слаби.

Балеринките са необходимост в гардероба на всяка дама. Те са изключително модерини, цветни и си подхождат най-много с тесни панталони или дънки, докато с дълга пола не изглеждат толкова чудесно.

Обувките с нисък ток правят краката по - малки, което е голям плюс за повечето жени.

Острите обувки удължават крака и изтъняват глезена, но въпреки повечето модни предложения могат да се носят по официални поводи и делови вечери.

Пролетно-летните боти до глезена изглеждат прекрасно под и над панталон, както и чорапогащи и пола. Изключително модерни са последните два сезона и кецовете на ходило, тип кец. Перфорации, дантели, ципове и прекрасни орнаменти.

11.08.2016г. Новини
Джапанките -  удобни, но се пазете от болка в ходилата Джапанките - удобни, но се пазете от болка в ходилата Едно време джапанки бяха евтини, изработени от гума и се използваха за ходене по плажа или да си измиете колата...

12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
29.03.2017г. Новини
Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Актуални мъжки обувки пролет- лято 2017 Мъжките обувки за пролетта и лятото на тази година са в неутрални цветове, а абсолютният фаворит е свежата комбинация синьо и бежово.
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
02.06.2016г. Новини
Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Чанти David Jones: "Опитът в услуга на качеството" Създадена през 1987 г., David Jones вече е световно известна марка. Търсите най-добрата комбинация от качество, цена и стил. Марката David Jones има голямо разнообразие от модели за всеки вкус.
03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
01.05.2017г. Новини
Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувките на платформа- топ тенденция това лято Обувки, сандали и чехли на платформа са една от водещите тенденции и това лято, те стоят добре с всичко и са изключително удобни.
Лято Обувки Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.