0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

03.07.2013г. Новини
Джапанки

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

Сандал

Придържа елегантно крака Ви посредством каишка около глезена - те са страхотни за носене през целия ден.

Клин

По-високата пета ги прави идеални за съчетание с рокли. Страхотно е да се носят, докато пийвате своя невероятен коктейл от бара на плажа!

Пластмаса

Вие може или може и да не знаете, че повечето джапанки са направени от гума - може дори да не Ви интересува! Въпреки това, Вие отново ще ни се доверите и ще пробвате тези модели, които са изработени от патентованата супер мека пластмаса melflex. Melflex е невероятно гъвкава пластмаса, която ни позволява да бъдем супер-креативни в нашите проекти. Това също води и до извода, че моделите ще бъдат супер-удобен! Не само това, но също така те са хипоалергенни, направени 100% рециклируемо PVC, което означава, че нашите обувки са някои от най-екологичните и устойчиви на световните пазари.

Анатомични

Нашите анатомични ходила предлагат едновременно комфорт и защита. Те са оформени за напасване около всяка извивка на ходилото. Това означава, че по-малко налягане се упражнява върху тялото Ви при ходене, което може да бъде само нещо добро – вече можете да стоите на слънце по цял ден!

3D

Нашата уникална технология позволява толкова много блестящи характеристики, 3D определено е един от любимите ни! Колко често си купувате чифт джапанки, тип флип-флоп, поради красивия дизайн на ходилото, само за да бъдете разочаровани, че след като ги носите няма как да се вижда? Ами благодарение на 3D, това никога няма да се случи отново! Нашите 3D дизайни увите около флип-флопа са направени, така че дори когато сте ги обули все още може да видите дизайна, по цялото ходило!

Формовани

Ние произвеждаме обувки от пластмаса в продължение на години, така че никой не е направил толкова много модели колкото нас. Защо? Обувките от пластмаса са направени в калъпи и това означава, че можем да правим почти всичко с тях. Ние изкарваме все по – иновативни и интерактивни модели всяка година!

Завършек

Ние стигаме по-нататък, когато сме направили нашите обувки. Ако другите производители просто слагат своите модели в кутиите им, ние желаем да ги направим малко по-интересни. Дали това ще бъде заслепяващ блясък или матово покритие, кристал или обаятелни камъчета, ние ще го сложим и то ще бъде като черешката на модела!

03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
28.09.2017г. Новини
Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Български дамски боти и ботуши есен- зима 2017-2018 Българските колекции за сезон есен- зима 2017/ 2018, като цяло следват една основна линия "Функционален шик".
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
18.03.2018г. Новини
Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонки и кецове основен тренд за сезон пролет- лято 2018 Маратонките и кецовете внасят колорит във всеки тоалет, а основният за сезона силует за пореден път се очертава ярката индивидуалност.
Лято Мода Обувки

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.