0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

За джапанките

12.04.2016г. Новини

Джапанките, тип Флип флоп в най-основното си понятие са открито парче от обувка с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст.

Флип флоп-а е произлязал най-близо до текущата си позната форма в Югоизточна Азия през 1940. Голяма дебат бушува над това, кои е открил джапанкте, дали новозеландецът Морис Йок или един англичанинът (живеещ в Хонг Конг), Джон Кауи, който първи е помислил да създаде пластмасова версия на традиционните японски тъканни подметка известни като Зори (Zori) или Джондж (Jonge) сандали.

Днес флип флоп-а има много по-интересен дизайн, но на теория все още е един и същ - с каишка тип лента, която стои между палеца и втория пръст. Има много разновидности, но нашите любими трябва да бъдат: -

Каучук остава най-честата форма на флип флоп, но нашата фантастична пластмаса е със сигурност най-добрата в света!

Около света ...

Ето как те са известни в различните страни ...

Jandals (Нова Зеландия)

Chappal (Хавай)

Qainchi Chappals (Индия / Пакистан)

Thongs (Австралия и Канада)

Slops (Южна Африка)

Ojotas (Испания)

Chanceletas (Централна Америка)

Chinelos (Бразилия)

11.11.2019г. Новини
Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамски обувки есен- зима 2019/ 2020 Дамските обувки, боти и ботуши за студеният сезон на 2019/ 2020 не са просто допълнение, а са основен елемент на визията.

17.04.2017г. Новини
Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото- слънчевият цвят на 2017 Жълтото е абсолютен хит, обувки във всички нюанси на жълтото ще завладеят пролетта и лятото на 2017г.
03.07.2013г. Новини
При нас валят нови модели! Тъй като ние, екипът на фирма "Сиси" непрестанно се грижим за Вас - нашите клиенти и искаме да бъдете в крак с най - новите модни тенденции, продължаваме да актуализираме и допълваме нашите модели ежедневно.
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

05.03.2017г. Новини
Дамски обувки Caprice Дамски обувки Caprice Caprice се стремят да създават обувки по иновативни технологии, с които в максимална степен да постигнат усещане за "ходене по въздуха".
03.07.2013г. Новини
iPANEMA RJ Прости, но изискани, стилни, но и иновативни. Това са джапанките тип флип-флоп Ipanema RJ от Оскар Метшавахт, които съчетава най-модерен дизайн и технология, за да станат най-горещите модели обувките за това лято.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
02.03.2022г. Новини
Защо жените са толкова обсебени от обувките? Защо жените са толкова обсебени от обувките? Понякога притежаването на голяма колекция от обувки се приема като нерационално, но истината е, че жените имат някои доста разумни оправдания да притежават повече обувки от мъжете.
03.07.2013г. Новини
Световно известната марка S. Oliver! Тази новина е за Вас, нашите верни клиенти, за да се запознаете със страхотната немска фирма s.Oliver, както и да прегледате техните дамски обувки, дамски обувки пролет-лято, мъжки обувки, дамски боти и дамски ботуши.
Обувки Лято Мода

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.