0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Комфортът в обувките се превърна в моден тренд

17.03.2022г. Новини

Пред последните 2 години определено комфортът е този, който е водещ във всички трендове, но особено значение има в избора на обувки. Вероятно това е така, защото много хора вече предпочитат да прекарват свободното си време навън, да се разхождат и да бъдат по-активни. Именно затова в днешната статия ще прочетете за комфортa в обувките, по-стилни и по-удобни от всякога.

Как да изберете комфортни обувки?

На първо място трябва добре да познавате ходилата си и да знаете, какво точно да търсите. След това трябва да обърнете специално внимание на изработката на модела и дали тя отговаря на качеството, което търсите. В sisi-bg.com гарантираме за качеството на всички модели, тяхната изработка и страхотните материи и материали, които използваме. Може да изберете от много разнообразни модели, които да бъдат с вас за вашите специални моменти или ежедневна употреба.


Идеалните дамски кецове

Дамските кецове са страхотен и комфортен избор за всички дами, които държат да им е удобно, но и да изглеждат добре. Именно тях може да изберете за всеки повод, защото са изключително различни. Има дизайни, които са много подходящи за пролетния сезон, за носене с рокли и дори по-официални дрехи.

Залагайте на моделите спрямо сезона, за да може да изберете онези, които най-добре ще отговарят на вашите предпочитания. Не се страхувайте да избирате по-цветни варианти, с които облеклото да ви да бъде по-разчупено и интересно.


Перфектните дамски маратонки

Дамските маратонки винаги са избор, с който няма да сгрешите. Те са изключително комфортни, не само за лек преход, но и за ежедневна употреба. Вече спокойно може да ги съчетаете с ежедневното си облекло, дори с дънки или пък клин и туника. Избирайте моделите, които ще се съчетават с повече от вашите дрехи и се вглеждайте в тяхната изработка. В sisi-bg.com ще забележите, че държим на качеството изключително много, защото знаем, колко е важно да се чувствате идеално в новите си обувки.


Дамските обувки на платформа

Дамските обувки на платформа са изключително подходящи за дамите, които ходят много независимо дали навън, или в офиса. С тях няма да усещате неравностите по пода, което ще ви позволи да се движите свободно.

От тези модели може да изберете по-елегантните варианти или да заложите на онези, които ще се съчетават лесно и със спортните ви модни решения. Залагайте само на качествени обувки, за да може да ги използвате дълго време и да им се наслаждавате по време на поредната дълга разходка. Освен това платформата ще ви позволи да сте на високи обувки, които да издължават краката ви, но самите вие ще се чувствате комфортно и ще може да сте цял ден обути с тях. Подходящи са за фирмено събитие, както и за обикновена градска разходка.

Какъвто и да е вашият избор за комфортна обувка винаги дръжте на високото качество на материите, както и на идеалната изработка. Всички знаем, колко важен е изборът на правилните модели и колко много може да се объркат плановете ви, когато не ви е удобно. Затова се насочете към sisi-bg.com, където ще откриете новия си любим чифт, качествен и комфортен!

дамски обувки на платформа
04.06.2017г. Новини
Актуални дамски сандали 2017 Актуални дамски сандали 2017 Потопете се в морето от разнообразие и изберете сандалите, които отговарят на вашата индивидуалност и стил.
03.07.2013г. Новини
Rider - бразилски джапанки и сандали Линията Rider започва в Бразилия през далечната 1986 г. с един от най-големите световни производители на ежедневни обувки, Grendene - същата компания, която въведе изключително популярните 'желета' в средата на 1970!
18.04.2017г. Новини
Дамски обувки в стил Оксфорд Дамски обувки в стил Оксфорд

Дамските обувки в стил "Оксфорд" са вдъхновени от небрежната елегантност, ексцентричността и романтизма на англииската мода.

03.05.2022г. Новини
Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортен аутфит през пролетта за него и нея! Спортните дрехи са изключително удобни за всеки един ден, затова е важно да ги подбирате правилно в съчетания с подходящите кецове и маратонки.
12.01.2023г. Новини
Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Защо си заслужава да закупим дамски боти на платформа? Въпреки че обувките на висок ток са много красиви и подчертават прекрасно дамската фигура, почти всички ще се съгласим, че не са никак удобни.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
14.05.2016г. Новини
Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Обувките, които трябва да носите сега, според модните тендеции Пролет 2016 Времето най-накрая започна да се затопля и всичко разговори и публискации за пролетните тенденции започват да имат смисъл. Това определено е времето, за да започнем да мислим за тенденции...
07.04.2017г. Новини
Антомични дамски обувки- Naturelle Антомични дамски обувки- Naturelle Naturelle са изискани дамски обувки, осигуряващи ежедневен комфорт. Ходилата са анатомични, а стелките са от мека естествена кожа.
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.