0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.

Шест тенденции след седмица на модата в Париж

10.10.2016г. Новини
Модерни дамски боти с топъл хастар

Различни тенденции на обувките, които излязоха на седмицата на модата в Париж може да бъде леко объркващи, тъй като са изключително различни. Ние сме тук, за да помогне в намирането на най-добрите.

Дизайнерите в Париж бяха очевидно на едно и също мнение за модата на обувките тази есен-зима 2016-2017. От кадифе до ботуши стигащи до средата на прасеца, много различни марки завършиха с единно послание за обувките. Разбира се всяка модна къща направи свой собствен поглед върху тенденциите, но усещането за унисон наистина е изненадващо.

Космати обувки и боти

Обувки с косми са тенденция, която доминира през цялата продължителност на модната седмица.

Диско рай

Платформи са тук и тази есен-зима. Цветни, разчупени, с принтове, дори и груби, в различни цветове.

Синьо кадифе (и червено, и лилаво)

Безспорно една от водещите тенденции за сезона, кадифени ботуши изпълнени в по-тъмни тонове.

Доста розово

Розовото е основен цвят в готовите вече колекции, но асортимента на обувки представя и момичешкото също така.

Сложи чорап

В случай на съмнение, сложете чорап. Някои дизайнери показват комбинация на мокасини и сандали с луксозен трикотаж (с бродерия или пък кашмирени чорапи). Уютно, със сигурност.

Високо до бедрото

Докато високите ботуши идват и излизат от модата, този сезон те отново се завръщат с пълна сила.

24.06.2013г. Новини
Очаквайте колекция пролет-лято 2011! Удобни обувки с модерен дизайн. Обувките произведени в България.
19.08.2016г. Новини
Петък е! Готови ли сте за вечерта? Петък е! Готови ли сте за вечерта? Дамски стилни сандали на висок ток в цвят бордо със змийски принт...
03.07.2013г. Новини
Иновативен дизайн и комфорт на бразилските джапанки и сандали

Дизайн

Нашите проекти са уникални и имат много особености. Тук обясняваме някои от тях, които ще откриете в нашите модели.

02.08.2017г. Новини
Актуални дамски чанти Актуални дамски чанти Дамските чанти, които дефилираха по модните подиуми бяха малки, големи, клъчове, раници, сакове, торби и други форми трудни за категоризиране.
12.10.2022г. Новини
Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Как да поддържаме кожените си обувки през зимата? Влюбваме се в тях още, когато ги видим и ги купуваме без много да се замисляме, но когато дойде време за почистването им тази любов много бързо може да се промени в друга емоция.
28.04.2016г. Новини
Обувки с отворени пръсти Обувки с отворени пръсти Обувките с отворени пръсти са авангардна тенденция за последните няколко години и ще поддържат своята инерция през следващите няколко сезона.
03.07.2013г. Новини
Сътрудничеството на Жизел Бюндхен и iPANEMA Супермоделът и посланик на добра воля в Организацията на обединените нации, Жизел работи с iPANEMA от 2002 г. насам. Като модел, тя е красили кориците на почти всяко топ модно списание, включително и на корицата на Vogue в продължение на три последователни издания през 2000 г.
03.05.2017г. Новини
Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Обувките на висок ток- от влизането им в употреба до наши дни Първоначално обувките на висок ток били предназначени за мъжете от Близкият изток. Персийските конници ги използвали за езда.
12.08.2016г. Новини
Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Цветни дамски сандали, идеални за края на работната седмица! Актуални дамски сандали от естествена кожа в бяло, червено и синьо на равно ходило с кожена стелка. Невероятно предложение от български производител!
Обувки Мода Лято

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.