0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Добре дошли в едно ново пътешествие из света на изкуството и Япония с тази кафява чантичка през рамо от Anekke Shōen.<br><br>Тази оригинална чанта се отличава с голям вътрешен капацитет, както и с джобове и финна пъстра подплата. Двете презрамки са големи и удобни. Освен това има регулируема дръжка с различна дължина, което ви позволява да я използвате всеки ден, както предпочитате.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Затова тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Предлага се и с оригиналния ключодържател от колекцията.<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? Вземете своя сега!<br>Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br><br>
Model: ch37701-224
183.51 New

Възхитителна дамска чанта Anekke ch37701-224

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:3
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:22 см
Ширина:32 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип; Магнит
Описание: Добре дошли в едно ново пътешествие из света на изкуството и Япония с тази кафява чантичка през рамо от Anekke Shōen.

Тази оригинална чанта се отличава с голям вътрешен капацитет, както и с джобове и финна пъстра подплата. Двете презрамки са големи и удобни. Освен това има регулируема дръжка с различна дължина, което ви позволява да я използвате всеки ден, както предпочитате.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Затова тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Предлага се и с оригиналния ключодържател от колекцията.

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? Вземете своя сега!
Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+3

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.