0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Понякога в най-малките неща можем да открием най-красивите нюанси. Това е магията на изкуството и винаги ще я имате със себе си с новата си мини чанта с двойно отделение от Anekke Shōen.<br><br>Тази мини чанта има две отделения отпред, плюс отделение отзад, а цялата вътрешност е от фин пъстър тектил. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я адаптирате към дължината, която предпочитате.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).<br><br>Готови да се потопите в изкуството с новия си фаворит от Anekke Shōen, вземете своя сега!<br>Изберете Anekke и бъдете различна,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37703-905
67.41 New

Компактна дамска чанта Anekke ch37703-905

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:22 см
Ширина:15 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Понякога в най-малките неща можем да открием най-красивите нюанси. Това е магията на изкуството и винаги ще я имате със себе си с новата си мини чанта с двойно отделение от Anekke Shōen.

Тази мини чанта има две отделения отпред, плюс отделение отзад, а цялата вътрешност е от фин пъстър тектил. Дръжката е регулируема, така че винаги можете да я адаптирате към дължината, която предпочитате.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).

Готови да се потопите в изкуството с новия си фаворит от Anekke Shōen, вземете своя сега!
Изберете Anekke и бъдете различна,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+1
+5
+3

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.