0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Добавете нотка изкуство към ежедневието си с чанта за документи Shōen от Anekke - новият ви фаворит!<br><br>Тази изящтна бизнес чанта за документи ще бъде вашето предпочитание за работа или училище. Има мека подплатена вътрешност за защита на вашия компютър, както и няколко отделения, за да поддържате всичко подредено. Когато става въпрос да я използвате, вие избирате как! Двете и дръжки ви позволяват да я използвате като куфарче, докато подвижната и регулируема презрамка ви дава възможност да я носите като чанта през рамо. Освен това има два ципа отзад, които при отваряне ще ви позволят да го адаптирате към количка за по-удобно транспортиране при пътуване.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Плюс това идва с ключодържателя от колекцията.<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? <br>Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37706-113
172.72 New

Бизнес чанта Anekke ch37706-113

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:2
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Бизнес чанта
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:29 см
Ширина:39 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Добавете нотка изкуство към ежедневието си с чанта за документи Shōen от Anekke - новият ви фаворит!

Тази изящтна бизнес чанта за документи ще бъде вашето предпочитание за работа или училище. Има мека подплатена вътрешност за защита на вашия компютър, както и няколко отделения, за да поддържате всичко подредено. Когато става въпрос да я използвате, вие избирате как! Двете и дръжки ви позволяват да я използвате като куфарче, докато подвижната и регулируема презрамка ви дава възможност да я носите като чанта през рамо. Освен това има два ципа отзад, които при отваряне ще ви позволят да го адаптирате към количка за по-удобно транспортиране при пътуване.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Плюс това идва с ключодържателя от колекцията.

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?
Изберете Anekke и бъдете различна,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си с нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+3
+4
+4
+2

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.