0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Добавете нотка изкуство към новата си любима чанта от Anekke Shōen - ще ви хареса!<br><br>Тази чанта-несер има компактно разпределение , което я прави перфектна за пътуване и за носене на всичко необходимо със себе си, независимо дали сте на работа, във фитнеса или на път. Отваря се с цип в горната част, има щампована подплата и допълнителен джоб отзад. Разполага с каишка за ръка за допълнителен комфорт.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?<br>Изберете Anekke и бъдете различна,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37707-367
71.01 New

Чанта-несесер Anekke ch37707-367

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:1
Дръжка:Къса
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:17 см
Ширина:28 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Добавете нотка изкуство към новата си любима чанта от Anekke Shōen - ще ви хареса!

Тази чанта-несер има компактно разпределение , което я прави перфектна за пътуване и за носене на всичко необходимо със себе си, независимо дали сте на работа, във фитнеса или на път. Отваря се с цип в горната част, има щампована подплата и допълнителен джоб отзад. Разполага с каишка за ръка за допълнителен комфорт.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате).

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?
Изберете Anekke и бъдете различна,блякава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневието си нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.