0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Добре дошли в лятото на любовта с Anekke! Тази чанта е част от колекцията Anekke Nature Sixties, създадена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Материалът е изработен от рециклирани пластмасови капачки и е сертифициран от Control Union Certifications B.V. Капсулата Nature Sixties е вдъхновена от легендарния квартал Хейт-Ашбъри в Сан Франциско. Гъвкавият материал и удобството на чантата се допълват от множество детайли, като бродерии и персонализирани елементи. Тази средна чанта за кръст е с квадратна форма и голям вътрешен капацитет, както и регулируема презрамка. Готови ли сте за пътешествие из квартала на Сан Франциско с вашата нова Anekke чанта? Получете я сега!
Model: ch38863-438
156.90 New

Квадратна кросбоди дамска чанта от колекцията Anekke Nature ch38863-438

156.90 лв
Брой прегради:1
Дръжка:Дълга
Тип:Ежедневни
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Бронз; Бял; Черен
Височина:26 см
Ширина:26 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Добре дошли в лятото на любовта с Anekke! Тази чанта е част от колекцията Anekke Nature Sixties, създадена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата. Материалът е изработен от рециклирани пластмасови капачки и е сертифициран от Control Union Certifications B.V. Капсулата Nature Sixties е вдъхновена от легендарния квартал Хейт-Ашбъри в Сан Франциско. Гъвкавият материал и удобството на чантата се допълват от множество детайли, като бродерии и персонализирани елементи. Тази средна чанта за кръст е с квадратна форма и голям вътрешен капацитет, както и регулируема презрамка. Готови ли сте за пътешествие из квартала на Сан Франциско с вашата нова Anekke чанта? Получете я сега!
Този продукт е с безплатна доставка!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.