0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Ето я: вашата нова любима чанта! Защото тази чанта за през рамо на Shoen, се превръщаща в раница и ще стане вашата нова неразделна част.<br><br>Можете ли да си представите да имате чанта 2 в 1, която се адаптира към вас по всяко време? Тъй като тази конвертируема чанта за рамо ще ви позволи да я използвате и в двете позиции - изборът е ваш! Чрез просто разтягане на презрамката, тя ще се превърне в две удобни презрамки за раница, което ви позволява да я използвате по какъвто начин предпочитате. Това е просторна чанта с вътрешна подплата от фин пъстър текстил и джобчета подходящи за съхранение на телефон и всякакви дребни вещи.Разполагате и с външен джоб.<br><br>Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.<br><br>Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.<br><br>Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Плюс това идва с ключодържателя от колекцията.<br><br>Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen? <br>Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневиети си нашите предложения за Вас!<br>
Model: ch37705-172
147.12 New

Чанта раница 2 в 1 Anekke ch37705-172

Този продукт вече не се предлага!
Брой прегради:1
Дръжка:Къса; Дълга
Тип:Раници
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Пъстър; Тъмно кафяв
Височина:33 см
Ширина:30 см
Производител:ANEKKE
Вид закопчаване:Цип
Описание: Ето я: вашата нова любима чанта! Защото тази чанта за през рамо на Shoen, се превръщаща в раница и ще стане вашата нова неразделна част.

Можете ли да си представите да имате чанта 2 в 1, която се адаптира към вас по всяко време? Тъй като тази конвертируема чанта за рамо ще ви позволи да я използвате и в двете позиции - изборът е ваш! Чрез просто разтягане на презрамката, тя ще се превърне в две удобни презрамки за раница, което ви позволява да я използвате по какъвто начин предпочитате. Това е просторна чанта с вътрешна подплата от фин пъстър текстил и джобчета подходящи за съхранение на телефон и всякакви дребни вещи.Разполагате и с външен джоб.

Anekke Shōen е почит към японския художник Uemura Shōen. Тази художничка се смята за майка на японските художнички, тъй като успява да превърне рисуването в женска професия във време, когато на жените не е било позволено да рисуват професионално. Следователно тази колекция е ода на изкуството, което ни освобождава и ни позволява да изобразим и създадем уникална визия за света.

Анеке е в ателие за рисуване и рисува кръг около себе си. Този щрих е японска художествена практика, наречена "ensō", при която духът се свързва с щрихите на четката, за да може да предаде емоции. Това е и метафора за онзи вълшебен момент, когато вдъхновението тече, озарявайки художника, за да може той или тя да твори.

Това е колекция, пълна с уникални детайли, с лъскави щрихи, персонализирани игли, дръжки и лепенки и послание на японски, което ще ви напомня всеки ден колко е важно да намерите своя "ikigai" (вашата причина да съществувате). Плюс това идва с ключодържателя от колекцията.

Готови ли сте да се потопите в изкуството с новия си фаворит Anekke Shōen?
Изберете Anekke и бъдете различна ,бляскава и неотразима. Обгърнете пъстротата на Света в ежедневиети си нашите предложения за Вас!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.