0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Дамско сабо актуален и удобен модел. Изработени са от висококачествена естествена кожа отвън и стелка от специален микрофибър. Ходилото е комфортно и прилягащо към крака.Стабилното и удобното ходило гарантира комфорт през целият ден. <br>Решени са в класически черен цвят. Изчистеният им дизайн ги прави подходящи за комбинация с всяко облекло. Подходящи са както за ежедневни, така и за официални поводи. <br>Изберете лекота и комфорт с нашите модели!
Model: 7855ch
127.92 New

Дамско сабо на висок ток естествена кожа в черно 7855ch

Този продукт вече не се предлага!
Височина ток:8 см
Височина платформа:2 см
Тип:Висок ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествена кожа; Каучук
Пол:Дамски
Страна на произход:Испания
Цвят:Черен
Производител:JUNGLA
Хастар:Специален микрофибърен
Стелка:Специална микрофибърна
Сезон:Лято
Описание: Дамско сабо актуален и удобен модел. Изработени са от висококачествена естествена кожа отвън и стелка от специален микрофибър. Ходилото е комфортно и прилягащо към крака.Стабилното и удобното ходило гарантира комфорт през целият ден.
Решени са в класически черен цвят. Изчистеният им дизайн ги прави подходящи за комбинация с всяко облекло. Подходящи са както за ежедневни, така и за официални поводи.
Изберете лекота и комфорт с нашите модели!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+6
+4
+1
+6
+1

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.