0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Със своя зашеметяващ дизайн, те ще бъдат истинско бижу в ежедневната Ви визия. Кецовете S.Oliver са с модерна и актуална визия за сезона. Моделът е изработен от еко кожа, която позволява безпроблемна поддръжка и почистване в бял цвят с розови и сини елементи. Подметката е с отлична анатомична форма. Височината на ходилото е 5 см. Стелката с мемори пяна и се грижи за оптималния ви комфорт по време на вървене. Моделът се пристяга лесно с връзки . <br>Доставете си комфорт и красота в ежедневието!<br>
Model: 523662ps
98.90 New

Пъстри дамски кецове на висока платформа с връзки S.Oliver 523662ps

Този продукт вече не се предлага!
Височина ток:5 см
Височина платформа:3,5 см
Тип:Платформа
Тип ходило:Комфортно
Материал:Еко кожа
Пол:Дамски
Страна на произход:Германия
Цвят:Пъстър
Производител:S.OLIVER
Височина на саята:6 см
Хастар:Фин текстил
Стелка:Текстил
Вид закопчаване:Връзки
Сезон:Пролет; Лято
Описание: Със своя зашеметяващ дизайн, те ще бъдат истинско бижу в ежедневната Ви визия. Кецовете S.Oliver са с модерна и актуална визия за сезона. Моделът е изработен от еко кожа, която позволява безпроблемна поддръжка и почистване в бял цвят с розови и сини елементи. Подметката е с отлична анатомична форма. Височината на ходилото е 5 см. Стелката с мемори пяна и се грижи за оптималния ви комфорт по време на вървене. Моделът се пристяга лесно с връзки .
Доставете си комфорт и красота в ежедневието!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.