0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Женски обувки в черен цвят, изработени от естествен набук, който предоставя несравнимо удобство, по-малка пропускливост на вода спрямо естествената кожа и увеличена издръжливост, здравина и стабилност на обувката. Комфортното ходило осигурява стабилност на стъпалния свод, следва линията на стъпалото и ефективно намалява умората в краката, съчетавайки се със здравината ѝ и дългосрочна устойчивост. Връзките, които се използват за затягане на обувката, предоставят възможност за персонализиране на степента на стягане и прилепване, според вашите индивидуални предпочитания. Обувката е на среден ток, който е в бордо цвят, който служи като акцент, подчертаващ характера на модела и придава детайл на вашата визия.<div><strong>Комфорт, качество и стилна визия- модел, съчетаващ всяко ваше желание!</strong></div>
Model: k0203achps3
119.90 New

Черни обувки с пъстър детайл от естествен набук k0203achps3

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
119.90 лв
Височина ток:6 см
Височина платформа:1 см
Тип:Среден ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествен набук
Пол:Дамски
Страна на произход:България
Цвят:Пъстър; Черен
Производител:БЪЛГАРИЯ
Височина на саята:7 см
Хастар:Естествена кожа
Стелка:Естествена кожа
Вид закопчаване:Връзки
Сезон:Пролет; Есен
Описание: Женски обувки в черен цвят, изработени от естествен набук, който предоставя несравнимо удобство, по-малка пропускливост на вода спрямо естествената кожа и увеличена издръжливост, здравина и стабилност на обувката. Комфортното ходило осигурява стабилност на стъпалния свод, следва линията на стъпалото и ефективно намалява умората в краката, съчетавайки се със здравината ѝ и дългосрочна устойчивост. Връзките, които се използват за затягане на обувката, предоставят възможност за персонализиране на степента на стягане и прилепване, според вашите индивидуални предпочитания. Обувката е на среден ток, който е в бордо цвят, който служи като акцент, подчертаващ характера на модела и придава детайл на вашата визия.
Комфорт, качество и стилна визия- модел, съчетаващ всяко ваше желание!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.