0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Дамски обувки в черен цвят от естествен набук, който преглага удобство, по-малко пропускливост на вода от естествената кожа и прави обувката издръжлива, здрава и стабилна. Комфортното ходило държи свода стабилен, прилепва по дъгата на стъпалото и намалява умората в краката, грижейки се за дългосрочното им здраве. Връзките, които служат за затягане на обувката, ви дават възможност да регулирате степента на стягане и прилепване, съобразно вашите предпочитания. Обувката е на среден ток в бордо, поставяйки му акцент, подчертавайки харакактера на модела и вашата визия.<br><strong>Стилна, комфортна и качествена обувка, с която ще стъпите в света на комфорта! </strong><br><br>
Model: k0203anch
128.90 New

Черна дамска обувка на среден ток с мотиви k0203anch

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
128.90 лв
Височина ток:6 см
Височина платформа:1 см
Тип:Среден ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествен набук
Пол:Дамски
Страна на произход:България
Цвят:Черен
Производител:БЪЛГАРИЯ
Височина на саята:7 см
Хастар:Естествена кожа
Стелка:Естествена кожа
Вид закопчаване:Връзки
Сезон:Пролет; Есен
Описание: Дамски обувки в черен цвят от естествен набук, който преглага удобство, по-малко пропускливост на вода от естествената кожа и прави обувката издръжлива, здрава и стабилна. Комфортното ходило държи свода стабилен, прилепва по дъгата на стъпалото и намалява умората в краката, грижейки се за дългосрочното им здраве. Връзките, които служат за затягане на обувката, ви дават възможност да регулирате степента на стягане и прилепване, съобразно вашите предпочитания. Обувката е на среден ток в бордо, поставяйки му акцент, подчертавайки харакактера на модела и вашата визия.
Стилна, комфортна и качествена обувка, с която ще стъпите в света на комфорта!

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.