0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Ежедневна обувка от естествен лак предлагаща комофрт стил и издръжливост. Повдигната на среден ток, придаващ елегантност. Обувката е на комофртно ходило, което поддържа свода стабилен, намаляващ умората. Връзките позволяват регулиране по ваш избор, което позволява на обувката да прилепне перфектно по крака. Света на подметката, връзките и лакът са перфектно балансирани и съчетани, допълвайки визията Ви за зимния сезон.<div><strong>Насладете се на качество, стил и комфорт през целия сезон!</strong><br></div>
Model: mag445krlk
105.90 New

Кафява дамска обувка на ток от естествен лак mag445krlk

Изберете размер:
Виж в см Изберете цвят:
-11.00лв 116.90 105.90 лв
Височина ток:5 см
Височина платформа:1 см
Тип:Среден ток
Тип ходило:Комфортно
Материал:Естествен лак
Пол:Дамски
Страна на произход:Турция
Цвят:Кафяво
Производител:ТУРЦИЯ
Височина на саята:6 см
Хастар:Естествена кожа
Стелка:Естествена кожа
Вид закопчаване:Връзки
Сезон:Пролет; Есен
Описание: Ежедневна обувка от естествен лак предлагаща комофрт стил и издръжливост. Повдигната на среден ток, придаващ елегантност. Обувката е на комофртно ходило, което поддържа свода стабилен, намаляващ умората. Връзките позволяват регулиране по ваш избор, което позволява на обувката да прилепне перфектно по крака. Света на подметката, връзките и лакът са перфектно балансирани и съчетани, допълвайки визията Ви за зимния сезон.
Насладете се на качество, стил и комфорт през целия сезон!
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.