0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Анатомични дамски сандали на висок ток Naturelle. Страхотно предложение за лятото от висококачествена естествена кожа. Токът с височина 6,5 см е удобен и стабилен, а анатомичното ходило с мека стелка е предпоставка за комфорт при всяко носене. Закопчаването е улеснено от катарама за регулиране на дължината на каишката. Дизайнерът е избрал ефектна визия с комбинация от кожа и лак. Подарете си комфорт и стил със сандали Naturelle!
Model: z1658s
149.00 New

Дамски сандали z1658s

Изберете размер:
Виж в см
149.00 лв
Описание: Анатомични дамски сандали на висок ток Naturelle. Страхотно предложение за лятото от висококачествена естествена кожа. Токът с височина 6,5 см е удобен и стабилен, а анатомичното ходило с мека стелка е предпоставка за комфорт при всяко носене. Закопчаването е улеснено от катарама за регулиране на дължината на каишката. Дизайнерът е избрал ефектна визия с комбинация от кожа и лак. Подарете си комфорт и стил със сандали Naturelle!
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели