0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Детски джапанки с лента между пръстите- Rider, изработени от висококачествен здрав и мек силикон в бяло, оранж и черно. Ходилото е леко, гъвкаво и много комфортно. Дизайнерът е заложил на закачлива, младежка визия.<br>Препоръчваме ви, при поръчка да имате в предвид, че моделите на тази марка са умалени и трябва да изберете един номер по-голям от размера, който носите.
Model: 8176809152
9.90 New

Актуални детски джапанки с лента между пръстите и комфортно ходило- Rider в бяло, оранж и черно 8176809152

Изберете размер:
Виж в см
-9.30лв 19.20 9.90 лв
Тип:Равни
Тип ходило:Комфортно
Материал:Силикон
Пол:Детски
Страна на произход:Бразилия
Цвят:Бял; Оранж; Черен
Производител:RIDER
Описание: Детски джапанки с лента между пръстите- Rider, изработени от висококачествен здрав и мек силикон в бяло, оранж и черно. Ходилото е леко, гъвкаво и много комфортно. Дизайнерът е заложил на закачлива, младежка визия.
Препоръчваме ви, при поръчка да имате в предвид, че моделите на тази марка са умалени и трябва да изберете един номер по-голям от размера, който носите.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.