0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Спрей- дезодорант, който неутрализира неприятните миризми в обувките. С негова помощ може да прикриете силните миризми и да осигурите свежест в обувката.След известно време всяка обувка започва да мирише неприятно. Но най-вече това са обувки, които са носени много или обувки, които се носят по време на интензивни натоварвания при спорт, работата и забавленията. Това се получава от потта, която е попила във обувката и създава среда за живот на бактерии. Много препарати използват интензивни аромати и парфюми, но спрея на Pedag неутрализира миризма по различен начин: Формулата на Pedag нарушава структурата на бактериите предизвикващи миризмата. По този начин се неутрализира миризмата в обувката без да се използва парфюм.<br>
Model: p-839
14.00 New

Pedag Shoe Deo - спрей неутрализиращ неприятната миризма p-839

14.00 лв
Вид:Течна боя
Страна на произход:Германия
Производител:PEDAG
Описание: Спрей- дезодорант, който неутрализира неприятните миризми в обувките. С негова помощ може да прикриете силните миризми и да осигурите свежест в обувката.След известно време всяка обувка започва да мирише неприятно. Но най-вече това са обувки, които са носени много или обувки, които се носят по време на интензивни натоварвания при спорт, работата и забавленията. Това се получава от потта, която е попила във обувката и създава среда за живот на бактерии. Много препарати използват интензивни аромати и парфюми, но спрея на Pedag неутрализира миризма по различен начин: Формулата на Pedag нарушава структурата на бактериите предизвикващи миризмата. По този начин се неутрализира миризмата в обувката без да се използва парфюм.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.