0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Възстановител на цвета с апликатор за набук, велур и текстилни материи (TEX-материи) в черен цвят. Боята може да се ползва за колани, чанти, обувки или якета. Подходяща за обувки с климатични мембрани. Тройно действие: възстановява цвета ,запазва кожата мека и еластична, предпазва от замърсяване и петна. Като добавка за правилна грижа се препоръчва импрегниращ спрей p-883.<br>Опаковка от 75 мл.
Model: p-860-00
11.00 New

Черна течна боя за набук, велур и текстил p-860-00

Изберете цвят:
11.00 лв
Вид:Течна боя
Предназначение:Велур
Страна на произход:Германия
Цвят:Черен
Производител:PEDAG
Описание: Възстановител на цвета с апликатор за набук, велур и текстилни материи (TEX-материи) в черен цвят. Боята може да се ползва за колани, чанти, обувки или якета. Подходяща за обувки с климатични мембрани. Тройно действие: възстановява цвета ,запазва кожата мека и еластична, предпазва от замърсяване и петна. Като добавка за правилна грижа се препоръчва импрегниращ спрей p-883.
Опаковка от 75 мл.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.