0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани. <br>Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите червени обувки от велур и текстил. <br><br>
Model: p-860-09
11.00 New

Течна боя за велур и текстил, която възстановява цвета и защитава от мърсотия и вода в тъмно червен цвят p-860-09

Изберете цвят:
11.00 лв
Вид:Течна боя
Предназначение:Велур
Страна на произход:Германия
Цвят:Червен
Производител:PEDAG
Описание: Интензивна грижа и по-наситени цветове за велур и текстил с климатични мембрани.
Велур и набук са изключително трудни да се поддържат в добро състояние. Въпреки това, тези материали изискват интензивна грижа, която ги защитава и изглажда. Но има ли продукт, който да освежава цвета и да ги защитава от мърсотия и вода? Да, разбира се! Pedag SUEDE CARE е нашият 3 в 1 продукт : възстановява цвета на велура и текстила и ги защитава от прах и вода. Течната боя за обувки се предлага в голямо разнообразие от различни цветове. Тази е за вашите червени обувки от велур и текстил.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.