0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Спрей, зашитаващ всички видове материали от вода и замърсявания- гладка кожа и велур, гладка кожа- набук, текстилни изделия, синтетика, разтегливи тъкани, синтетични материали. Екологична оптимизирана защита срещу вода. SOLOS AQUA STOP създава защитен слой върху кожата и другите материали. Ефектът е, че водата се стича по повърхността на обувката и практически материала сам по себе си остава сух. Като при това материалът може да диша. За идеална защита на дрехите, аксесоарите и обувките трябва да се третират със SOLOS AQUA STOP три пъти, преди да ги носите за първи път. Не забравяйте да прилагате SOLOS AQUA STOP редовно, за да опресните защитата.
Model: p-3733
18.00 New

Спрей за защита от влага и замърсявания SOLOS AQUA STOP p-3733

Този продукт вече не се предлага!
Вид:Аерозол
Страна на произход:Германия
Производител:PEDAG
Описание: Спрей, зашитаващ всички видове материали от вода и замърсявания- гладка кожа и велур, гладка кожа- набук, текстилни изделия, синтетика, разтегливи тъкани, синтетични материали. Екологична оптимизирана защита срещу вода. SOLOS AQUA STOP създава защитен слой върху кожата и другите материали. Ефектът е, че водата се стича по повърхността на обувката и практически материала сам по себе си остава сух. Като при това материалът може да диша. За идеална защита на дрехите, аксесоарите и обувките трябва да се третират със SOLOS AQUA STOP три пъти, преди да ги носите за първи път. Не забравяйте да прилагате SOLOS AQUA STOP редовно, за да опресните защитата.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.