0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Спрей- боя подходящ за гладка кожа, набук, велур и термо- мембрани. Притежава тройно действие- възстановява цвета, подхранва кожата, предпазва от вода ( мокрене), замърсявания и петна.<br>Употреба: Почистете и изсушете добте обувките. Пръскайте от разстоние 30 см. Оставете да изсъхне 15 мин. Може да полирате или разрошите с четка.<br><br>
Model: p-861-04
16.00 New

Спрей- боя за обувки за НАБУК и ВЕЛУР p-861-04

16.00 лв
Вид:Аерозол
Страна на произход:Германия
Цвят:Син
Производител:PEDAG
Описание: Спрей- боя подходящ за гладка кожа, набук, велур и термо- мембрани. Притежава тройно действие- възстановява цвета, подхранва кожата, предпазва от вода ( мокрене), замърсявания и петна.
Употреба: Почистете и изсушете добте обувките. Пръскайте от разстоние 30 см. Оставете да изсъхне 15 мин. Може да полирате или разрошите с четка.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.