0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Мека кожена подложка за областта над петата, която предотвратява от изваждане на крака от обувката.С течение на времето, обувките обикновено се разширяват. Това може да е сериозен проблем: тогава петата започва да се изважда от обувката, наранявайки деликатната кожа в тази част на крака. Pedag STOP може да предотврати това. Самозалепващата се подложка изработена от мека естествена кожа задържа стабилно вашия крак. Pedag Stop също така ще оптимизира размера на вашите обувки, ако петата ви е по-малка от обикновено. <br><br>
Model: p-131
6.00 New

Мека кожена подложка Pedag STOP за областта над петата, която предотвратява от изваждане на крака от обувката p-131

6.00 лв
Тип:Комфортни
Материал:Текстил
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Цвят:Бял
Производител:PEDAG
Описание: Мека кожена подложка за областта над петата, която предотвратява от изваждане на крака от обувката.С течение на времето, обувките обикновено се разширяват. Това може да е сериозен проблем: тогава петата започва да се изважда от обувката, наранявайки деликатната кожа в тази част на крака. Pedag STOP може да предотврати това. Самозалепващата се подложка изработена от мека естествена кожа задържа стабилно вашия крак. Pedag Stop също така ще оптимизира размера на вашите обувки, ако петата ви е по-малка от обикновено.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.