0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Супер мека гел възглавничка, която облекчава болката в първата връзка на палеца на крака. Нашият Pedag BUNION PROTECTOR успокоява при болка, свързана с връзката при големия пръст на крака и прави ходенето по-лесно. Ако страдате от оток на първата връзка на палеца, когато той се обръща срещу втория пръст и се получава напрежение върху възглавничката при пръстите, супер меката възглавничка ще ви помогне за намаляването на симптомите. Pedag BUNION PROTECTOR защитава подутата тъкан от триене и директно натоварване и намалява болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.<br>Pedag BUNION PROTECTOR може да изплаквате с вода. <br><br>
Model: p-276
10.00 New

Супер мека гел възглавничка Pedag BUNION PROTECTOR, която облекчава болката в първата връзка на палеца на крака p-276

10.00 лв
Тип:Комфортни
Материал:Силикон
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Производител:PEDAG
Описание: Супер мека гел възглавничка, която облекчава болката в първата връзка на палеца на крака. Нашият Pedag BUNION PROTECTOR успокоява при болка, свързана с връзката при големия пръст на крака и прави ходенето по-лесно. Ако страдате от оток на първата връзка на палеца, когато той се обръща срещу втория пръст и се получава напрежение върху възглавничката при пръстите, супер меката възглавничка ще ви помогне за намаляването на симптомите. Pedag BUNION PROTECTOR защитава подутата тъкан от триене и директно натоварване и намалява болката. Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти. Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.
Pedag BUNION PROTECTOR може да изплаквате с вода.

Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.