0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Силиконова подложка за обувки на висок ток HIGH LIFE. Не е трудно да се ходи с обувки на висок ток, но когато ги носиш с часове, нещата се променят : те стават неудобни и възглавничките на крака започват да горят и се усеща болка при всяко стъпване. Pedag HIGH LIFE ще ви помогне да прекарате цялата вечер на вашите любими високи токчета, без болка.Когато се носят обувки на висок ток, възглавничката в предната част на ходилото понася цялата тежест на тялото. Нашите силиконови подложки ще ви осигурят перфектния комфорт там където е нужно. Специалната ни половин стелка омекотява петте метатарзофалангеални връзки на ходилото. Тя ефективно предотвратява болки в кракат и ви позволява да танцувате колкото си поискате. <br>Pedag HIGH LIFE са незабележими в обувката ви, самозалепващи се и застават стабилно в обувката, което осигурява стабилност дори и в най-високите обувки. В същото време стелката може да се премахва лесно, за да се използва и в други обувки. Ако започне да се отлепя от обувката, минете я с хладка вода. <br>Pedag HIGH LIFE пасва на всеки размер обувка. Стелката е в правилната позиция когато крайщата докосват края на стелката на самата обувка. Благодарение на мекия еластичен материал, от който е направена стелката, дори и най-деликатните крака няма да забележат промяна в обувката.<br>.
Model: p-171
13.00 New

Силиконова подложка за обувки на висок ток Pedag HIGH LIFE p-171

13.00 лв
Тип:Комфортни
Материал:Силикон
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Производител:PEDAG
Описание: Силиконова подложка за обувки на висок ток HIGH LIFE. Не е трудно да се ходи с обувки на висок ток, но когато ги носиш с часове, нещата се променят : те стават неудобни и възглавничките на крака започват да горят и се усеща болка при всяко стъпване. Pedag HIGH LIFE ще ви помогне да прекарате цялата вечер на вашите любими високи токчета, без болка.Когато се носят обувки на висок ток, възглавничката в предната част на ходилото понася цялата тежест на тялото. Нашите силиконови подложки ще ви осигурят перфектния комфорт там където е нужно. Специалната ни половин стелка омекотява петте метатарзофалангеални връзки на ходилото. Тя ефективно предотвратява болки в кракат и ви позволява да танцувате колкото си поискате.
Pedag HIGH LIFE са незабележими в обувката ви, самозалепващи се и застават стабилно в обувката, което осигурява стабилност дори и в най-високите обувки. В същото време стелката може да се премахва лесно, за да се използва и в други обувки. Ако започне да се отлепя от обувката, минете я с хладка вода.
Pedag HIGH LIFE пасва на всеки размер обувка. Стелката е в правилната позиция когато крайщата докосват края на стелката на самата обувка. Благодарение на мекия еластичен материал, от който е направена стелката, дори и най-деликатните крака няма да забележат промяна в обувката.
.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.