0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Импрегниращият спрей SALAMANDER SMS позволява на материала на обувките да дишат. Не е подходящ за лачена кожа и метални материали. Първоначално проверете стабилността на цвета на по-малко видима част от обувката. За максимално добри резултати и защита, използвайте редовно.<br><br><p>Предпазва от вода и петна до 15 дни.</p>Продуктът не е смесван с перфлуорирани химикали като перфлуороктанова киселина (PFOA), флуоровъглероди. C-8, C-6, C-4.<br>
Model: s-88071
12.50 New

Водоустойчив спрей за обувки SALAMANDER s-88071

12.50 лв
Вид:Аерозол
Предназначение:Велур; Гладка кожа
Страна на произход:Германия
Производител:SALAMANDER
Описание: Импрегниращият спрей SALAMANDER SMS позволява на материала на обувките да дишат. Не е подходящ за лачена кожа и метални материали. Първоначално проверете стабилността на цвета на по-малко видима част от обувката. За максимално добри резултати и защита, използвайте редовно.

Предпазва от вода и петна до 15 дни.

Продуктът не е смесван с перфлуорирани химикали като перфлуороктанова киселина (PFOA), флуоровъглероди. C-8, C-6, C-4.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели
+5
+5
+5

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.