0
Кошница 0.00лв.
Празна кошница
Общо: 00.00лв.
Предпазва и успокоява пръсти с наранени нокти и мазоли. Pedag TOE CAP защитава върха на пръстите и облекчава болката, причинена от мазоли и болезнени проблеми с ноктите. Нашият TOE CAP съща така облекчава проблемите засягащи врастнали нокти на краката и засегнати нерви на върха на пръстите, като премахва напрежението и успокоява пръстите. Ако е нужно, може да премахнете горния край на пръстена, за да го използвате като разделител. <br>Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.<br>Pedag TOE CAP може да го изплаквате с вода. <br>
Model: p-275
10.00 New

Pedag TOE CAP предпазва и успокоява пръсти с наранени нокти и мазоли p-275

10.00 лв
Тип:Комфортни
Материал:Силикон
Пол:Дамски; Мъжки
Страна на произход:Германия
Производител:PEDAG
Описание: Предпазва и успокоява пръсти с наранени нокти и мазоли. Pedag TOE CAP защитава върха на пръстите и облекчава болката, причинена от мазоли и болезнени проблеми с ноктите. Нашият TOE CAP съща така облекчава проблемите засягащи врастнали нокти на краката и засегнати нерви на върха на пръстите, като премахва напрежението и успокоява пръстите. Ако е нужно, може да премахнете горния край на пръстена, за да го използвате като разделител.
Нашите пръсти понасят огромно напрежение и често са натоварени и пресилени.Тесни обувки, обувки на висок ток, усилени спортни тренировки могат да деформират и нарнят нашите пръсти.Продуктите на Pedag за защита на пръстите предлагат решение за голям брой проблеми с пръстите.Те са направени от гъвкав и хигиеничен гел, който е супер еластичен и не може лесно да се скъса, както и се адаптира към всеки крак и пръст. Още повече, нашите гел продукти съдържат хидратиращ лосион, който е нежен към кожата и ги прави истинско удоволствие за носене.
Pedag TOE CAP може да го изплаквате с вода.
Цена на доставка:
Офис SPEEDY - 5.50 лв.
До адрес - 6.90 лв.
*Размерите са приблизителни!
Онлайн магазин Sisi не носи отговорност за цветовете и яркостта, която виждате на Вашите монитори, тъй като настройките на всеки един са индивидуални!
Възможно е номерът, който сте поръчали да е изчерпан по предходна поръчка.
Други модели

Информацията в страницата и за всеки продукт подлежат на актуализация и могат да бъдат променени по всяко време. Като не е задължително промените да бъдат обявени в самата страница.